Menu

Duaal Leren Zorgkundige - Kinderbegeleider (7BSO)

Voor info en/of inschrijven:
Afspraak maken

Theorie en praktijk

Veertig procent van de leertijd volg je de lessen in een schoolse omgeving. De overige zestig procent krijg je de opleiding tot zorgkundige/kinderbegeleider op de werkvloer. Je krijgt een traject op maat waarin lessen in de school zich afwisselen met leren op de werkplek. Deze werkplek is samen met jou gekozen zodat je kan doorgroeien naar een volleerde zorgkundige/kinderbegeleider.

Zowel onderwijs als werk zijn cruciaal in het leerproces van duaal leren. In deze vorm van onderwijs is het werkveld nog fundamenteler dan in de reguliere opleidingen. Het accent ligt op de kwaliteit van werkplekleren zodat deze werkplekken zich verder kunnen specialiseren tot krachtige leeromgevingen. Ben je iemand die het best leert vanuit de praktijk en dit graag vertaald ziet in het certificaat voor zorgkundige/kinderbegeleider, dan is dit duaal leertraject iets voor jou.

Let op:

Het is belangrijk om naast de informatie uit de opleidingsbrochure ook deze van de website na te lezen.  De informatie op de website is het meest actueel en correct.

Contact

Duaal Leertraject Zorgkundige: wendy.leysen@hivset.be   
Duaal Leertraject Kinderbegeleider: monique.marynissen@hivset.be

Neem contact met ons op

Persoonsgegevens

Achtergrond

Antispam

Verplicht

Ga terug naar overzicht