Menu

HBO5 Verpleegkunde traject 1 (dagonderwijs)

Afspraak maken

In traject 1 volg je de lessen in dagonderwijs. Lesweken worden afgewisseld met stageweken. Tijdens de lesweken heb je theoretische vakken, maar oefen je ook bepaalde vaardigheden in een skillslab onder toezicht van een docent. 

Traject 1 - TURNHOUT

In onze school bieden we jou een voltijdse opleiding met persoonlijke begeleiding. Een team van docenten gidst je door de theoretische achtergronden en de technische vaardigheden. 

Traject 1 - CIEZO
(Herentals, Hoogstraten, Mol, Zoersel)

Sinds 1 september 2015 breidde de opleiding HBO5 Verpleegkunde uit naar Herentals en Mol. Via een samenwerkingsakkoord met woonzorgcentrum Vogelzang (Herentals) en woonzorgcentrum Witte Meren (Mol) startten we met een groot innovatief pedagogisch project. Concreet betekent dit dat de meerderheid van de lessen doorgaat in de woonzorgcentra zodat de theorie onmiddellijk gekoppeld, getoetst en toegepast kan worden in de praktijk. Dit gebeurt in overleg met het ziekenhuis Sint-Elisabeth in Herentals en het Heilig Hartziekenhuis in Mol. Door het grote succes van deze projecten, startten we in 2017 ook een CIEZO (Centra voor Innovatieve Externe Zorgopleidingen) in Hoogstraten (WZC Stede Akkers) en in 2018 in Zoersel (ZNA Joostens). De studenten in een CIEZO hebben een lesrooster dat gelijkaardig is aan de studenten in Turnhout.

meer info over traject 1: wim.peeters@hivset.be

Info & inschrijven

Je kan hieronder een afspraak maken voor een persoonlijk infomoment op vrijdag 5 juni of zaterdag 6 juni. Eén van onze docenten zal je alle nodige info over de opleiding geven en natuurlijk kan je je vragen stellen in dat gesprek. Aansluitend kan je je inschrijven indien je dat wenst.


Filmpje

De opleiding in beeld


 

 

Bestanden

Neem contact met ons op.

PersoonsgegevensAchtergrond

Antispam

Verplicht

Ga terug naar overzicht