Menu

Opleidingen

HBO5 Verpleegkunde (dagonderwijs)

Bij de opleiding HBO5 Verpleegkunde is de theorie nauw verbonden met de werkplek. Les- en stageblokken wisselen elkaar af. De kennis die je tijdens de lessen verwerft, kan je in de praktijk omzetten naar vaardigheden die je op het werkveld – jouw stageplaats – verder verfijnt. Uiteraard komen tijdens je stage niet enkel de technische vaardigheden aan bod. Ook intermenselijke contacten (met zorgvragers, maar ook met collega’s zorgverleners) krijgen tijdens je stage ruime aandacht. 

Meer informatie

HBO5 Verpleegkunde: gecombineerd onderwijs

Wil je de opleiding HBO5 Verpleegkunde combineren met je huidige job, dan kan je terecht in ons traject 2: gecombineerd onderwijs.
Je kan er voor kiezen om de opleiding te volgen via traject 2 in Turnhout. Je hebt dan 2 avonden (maandag & dinsdag) en 1 volledige dag (donderdag) les per week. De opleiding duurt dan 3 schooljaren.
Je kan de opleiding ook volgen via een combinatie van afstandsonderwijs en contactmomenten. Je hebt dan ongeveer 2 contactdagen per maand en verwerkt de meeste inhouden via e-learning. De totale opleiding tot verpleegkundige duurt hier 3,5 schooljaren.

Meer informatie

Zorgkundige via HBO5 Verpleegkunde

Wil je graag zorgkundige worden:
*zonder vooropleiding in zorg?
*via voltijds dagonderwijs?
*in 1 jaar?
*met de mogelijkheid om via een verkort traject door te groeien naar verpleegkundige?
 

 

Meer informatie

Thuis-en bejaardenzorg (7BSO)

Bij de opleiding Thuis- en bejaardenzorg volg je de modules 'thuiszorg' en 'ouderen in complexe zorgsituaties'. We bieden deze opleidingen zowel voltijds als deeltijds aan.

De nadruk ligt op praktijkervaring.

Meer informatie

Kinderzorg (7BSO)

In de opleiding Kinderzorg doorloop je de modules 'begeleiding van het jonge kind' en 'begeleiding van het schoolgaande kind'.

De opleiding is voltijds: les- en stageblokken wisselen elkaar af. De nadruk wordt gelegd op praktijkervaring.

Meer informatie

Leefgroepenwerking (Se-n-Se)

De opleiding Leefgroepenwerking is een competentiegerichte opleiding die je voorbereidt op een job als begeleider in de zorg voor mensen met een beperking en, in mindere mate, in de integrale jeugdhulpverlening. Het is een ideale opleiding als je sterk bent in de praktijk, maar ook theoretisch je mannetje kan staan.

Meer informatie

Apotheekassistent (Se-n-Se)

Hou je van een flinke dosis wetenschappen en heb je interesse voor de medische wereld? Hou je bovendien van sociaal contact en kan je nauwkeurig werken? Dan is de opleiding van Apotheekassistent zeker iets voor jou!
 

Meer informatie

Duaal leren Tandartsassistent (Se-n-Se)

Werkervaring opdoen en studeren? Je kan het combineren. Bij tandartsassistent duaal leer je drie dagen per week bij de tandarts en twee dagen op school. Met deze opleiding doe je veel praktijkervaring op waardoor het studeren van inhouden sneller gaat en je sterker staat als je gaat solliciteren.

 

Meer informatie

Duaal Leren Zorgkundige/Kinderbegeleider (7BSO)

Al doende leert men, schoolbank op de werkvloer, iets voor jou?
Je wil graag leren op de werkvloer omdat dat aansluit bij jouw leerstijl en omdat je hierdoor onmiddellijk aansluiting vindt bij de arbeidsmarkt. Op die manier kun je met een frisse blik direct uitdagingen stellen op de werkvloer.

Meer informatie