Menu

Opleidingen

HBO5 Verpleegkunde

Bij de opleiding HBO5 Verpleegkunde is de theorie nauw verbonden met de werkplek. Les- en stageblokken wisselen elkaar af. De kennis die je tijdens de lessen verwerft, kan je in de praktijk omzetten naar vaardigheden die je op het werkveld – jouw stageplaats – verder verfijnt. Uiteraard komen tijdens je stage niet enkel de technische vaardigheden aan bod. Ook intermenselijke contacten (met zorgvragers, maar ook met collega’s zorgverleners) krijgen tijdens je stage ruime aandacht. 

Meer informatie

Thuis-en bejaardenzorg (7BSO)

Bij de opleiding Thuis- en bejaardenzorg volg je de modules 'thuiszorg' en 'ouderen in complexe zorgsituaties'. We bieden deze opleidingen zowel voltijds als deeltijds aan.

De nadruk ligt op praktijkervaring.

Meer informatie

Leefgroepenwerking (Se-n-Se)

De opleiding Leefgroepenwerking is opgebouwd rond 9 competenties die nodig zijn om in het werkveld te functioneren. Op verschillende manieren leer je de leerstof verwerken. De lessen verlopen interactief en dynamisch. Evaluatie gebeurt het hele jaar door. De feedback die je krijgt, wil bijdragen tot een beter beeld van je groeiproces.

Meer informatie

Tandartsassistent (Se-n-Se)

De lessen in de opleiding Tandartsassistent zijn gegroepeerd in drie thema’s: secretariaat tandheelkundige praktijk, communicatie & patiëntenbegeleiding en tandartsassistentie. 

 

Meer informatie

Apotheekassistent (Se-n-Se)

Hou je van een flinke dosis wetenschappen en heb je interesse voor de medische wereld? Hou je bovendien van sociaal contact en kan je nauwkeurig werken? Dan is de opleiding van Apotheekassistent zeker iets voor jou!
 

Meer informatie

Kinderzorg (7BSO)

In de opleiding Kinderzorg doorloop je de modules 'begeleiding van het jonge kind' en 'begeleiding van het schoolgaande kind'.

We bieden deze opleidingen zowel voltijds als deeltijds aan. De nadruk wordt gelegd op praktijkervaring.

Meer informatie

Duaal Leren Zorgkundige - Kinderbegeleider (7BSO)

Al doende leert men, schoolbank op de werkvloer, iets voor jou?
Je wil graag leren op de werkvloer omdat dat aansluit bij jouw leerstijl en omdat je hierdoor onmiddellijk aansluiting vindt bij de arbeidsmarkt. Op die manier kun je met een frisse blik direct uitdagingen stellen op de werkvloer.

Meer informatie