Menu

3de graad Farmaceutisch Technisch assistent

Afspraak maken

Naast de algemene vakken en wetenschappen krijg je onmiddellijk een pakket opleidingsspecifieke vakken, zoals farmaceutische technologie, geneesmiddelenleer, tarificatie en wetgeving. In het zesde jaar komen daar farmaceutische plantkunde, parafarmacie en toxicologie bij.

En natuurlijk zijn er ook de stages, een belangrijk en boeiend onderdeel van de opleiding. Hier kan je je theoretische kennis en inzichten omzetten in de praktijk. Je loopt stage in een zelfstandige apotheek of in een ziekenhuisapotheek. Je takenpakket omvat o.a. patiënten het juiste advies geven, geneesmiddelen correct afleveren, bereidingen maken, administratieve taken nauwkeurig uitvoeren, ... 

Afspraak op school

Wil jij onze school bezoeken voor meer info over de studierichting en een rondleiding door de gebouwen? Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseren we een infoavond op 27 mei 2021. We ontvangen je enkel op afspraak om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je kan een afspraak maken door het formulier hieronder in te vullen. We nemen achteraf sowieso nog even met je contact op. 

Maak een afspraak!

Filmpje

Kennismaking met de opleiding FTA

 

Bestanden

Neem contact met ons op.

PersoonsgegevensAchtergrond

Antispam

Verplicht

Ga terug naar overzicht