Menu

4e jaar Verzorging-Voeding

Afspraak maken

In de richting verzorging-voeding zijn de te bereiken competenties onderverdeeld in verschillende modules. Een module duurt 5 maanden en biedt jou de kans om vooropgestelde competenties te behalen.  Als je slaagt voor een module, ontvang je een deelcertificaat. Elk deelcertificaat is een noodzakelijke bouwsteen om een getuigschrift te bekomen. 

Het 4e jaar Verzorging-Voeding bestaat uit 2 modules: Gezondheid (4VV) en Communicatie (4VV). Je krijgt een deelcertificaat als je geslaagd bent voor een module. Na het behalen van de deelcertificaten én als je geslaagd bent voor de algemene vorming, ontvang je het getuigschrift van de 2de graad. De 2de graad biedt een ideale voorbereiding voor de 3de graad Verzorging. Ook als je elders een 2de graad achter de rug hebt, kan je bij ons in de 3de graad Verzorging aan de slag. 

Afspraak op school

Wil jij onze school bezoeken voor meer info over de studierichting en een rondleiding door de gebouwen? Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseren we een infoavond op 17 mei 2021. We ontvangen je enkel op afspraak om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je kan een afspraak maken door het formulier hieronder in te vullen. We nemen achteraf sowieso nog even met je contact op. 

Maak een afspraak!

 

Presentaties

- Uurrooster Verzorging-Voeding

Filmpjes

Wat is Voeding en Verzorging?
Onze keukens
Getuigenissen van leerkrachten en leerlingen
Onze gebouwen

 

Bestanden

Neem contact met ons op.

PersoonsgegevensAchtergrond

Antispam

Verplicht

Ga terug naar overzicht