Menu

Verzorging - 3de graad

Afspraak maken

De 3de graad Verzorging bevat 4 modules: Logistiek werk in ziekenhuizen en zorginstellingen (5VZ), Initiatie zorg (5VZ), Zorg voor ouderen (6VZ) en Zorg voor kinderen (6VZ). Na de module Logistiek werk ontvang je een certificaat waarmee je in het werkveld aan de slag kan als logistiek werker. Als je de 4 deelcertificaten hebt behaald én je bent geslaagd voor de vakken algemene vorming, ontvang je een studiegetuigschrift. 

We raden je aan om door te gaan na 6 Verzorging zodat je sterker staat op de arbeidsmarkt. Er liggen verschillende richtingen voor je open. Je kan overstappen naar het 7de jaar en kiest voor (al dan niet duaal leren) Kinderzorg of Thuis- en bejaardenzorg. Een andere mogelijkheid is een overstap naar de hogere beroepsopleiding (HBO5) Verpleegkunde. Na het beëindigen van het 7de jaar verwerf je het diploma van het secundair onderwijs.

Afspraak op school

Wil jij onze school bezoeken voor meer info over de studierichting en een rondleiding door de gebouwen? Als de coronamaatregelen het toelaten, organiseren we een infoavond op 27 mei 2021. We ontvangen je enkel op afspraak om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Je kan een afspraak maken door het formulier hieronder in te vullen. We nemen achteraf sowieso nog even met je contact op. 

Maak een afspraak!

Presentaties

Uurrooster Verzorging
Stage Verzorging

Filmpjes

Presentatie van Voeding en Verzorging
Aan de slag in de verzorgingsklassen
Onze leerlingen vertellen
Leerkrachten en leerlingen aan het woord
Goocheltruc door een leerkracht
Onze gebouwen

 

Bestanden

Foto's

Galabal
Galabal
100-dagen 10 maart 2017
100-dagen 10 maart 2017
Galabal
Galabal
6 VZ in Breendonk
6 VZ in Breendonk
Sint project in VZ
Sint project in VZ
5 VZ in de Spiegeling
5 VZ in de Spiegeling
5 VZ in Gasthuisberg
5 VZ in Gasthuisberg

Neem contact met ons op.

PersoonsgegevensAchtergrond

Antispam

Verplicht

Ga terug naar overzicht