Menu

Opleidingen

1ste graad A-stroom

Proficiat! Jij zet de grote stap naar het secundair onderwijs. Je leerde al veel in de lagere school, in de jeugdbeweging, in de sportclub, in de muziekschool, maar je wil nog veel meer leren.

Meer informatie

1ste graad B-stroom

Om in te zetten op verbondenheid worden voor een aantal vakken de A- en B-stroom gemixt. Dat wil zeggen dat de leerlingen van A en B samen in de klas zitten, bijvoorbeeld voor artistieke vorming, lichamelijke opvoeding en verkennen & verdiepen.

Meer informatie

2e graad Maatschappij en Welzijnswetenschappen (D-finaliteit)

Maatschappij- en welzijnswetenschappen is een theoretische studierichting in de doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een inleiding in filosofie en met sociologie en psychologie.

Meer informatie

2e graad Maatschappij en Welzijn (D- en A-finaliteit)

‚ÄčIn aanvraag!

Als je theorie graag met praktijk combineert, dan zit je goed in Maatschappij en Welzijn. Het lessenpakket bevat naast een stevige basisvorming ook een specifiek gedeelte.

Meer informatie

2e graad Zorg en Welzijn (A-finaliteit)

De opleiding Zorg en Welzijn is een praktisch opleiding die gericht is op doorstroom naar de arbeidsmarkt (A-finaliteit). Je leert hoe je op een goede manier zorg draagt voor jezelf en hoe je moet omgaan met kinderen en volwassenen.

Meer informatie

3e graad Verzorging

Ben je sociaal en praktisch ingesteld? Heb je een hart voor de zorg en zou je later graag zorg bieden in het werkveld? Dan zijn onze richtingen verzorging-voeding (2de graad) en verzorging (3de graad) iets voor jou.

Meer informatie

3e graad Gezondheids- en Welzijnswetenschappen

Na TSO Gezondheids- en welzijnswetenschappen kan je nog alle kanten uit. Het is gewoon de ideale springplank naar een bacheloropleiding in de welzijns- en gezondheidssector, maar ook naar andere sectoren zoals het onderwijs.

Meer informatie

3e graad Farmaceutisch Technisch assistent

Je houdt van een flinke dosis wetenschappen en je bent geïnteresseerd in de paramedische wereld? Dan is de opleiding Farmaceutisch-technisch assistent (FTA) iets voor jou.

Meer informatie

Okan

Je bent nieuw in België en wil graag Nederlands studeren? Okan is dan je ideale start om nadien je verdere studies aan te vatten.

Meer informatie