EERSTE GRAAD

View more

TWEEDE GRAAD

View more

DERDE
GRAAD

View more

WELKOM OP HET SECUNDAIR
ONDERWIJS VAN HIVSET

Welkom op de website van het Secundair Onderwijs van HIVSET. We zijn blij dat je de tijd neemt om onze school beter te leren kennen.

Jonge mensen kwalificeren in de brede sector van welzijn en zorg is de kernopdracht van onze school. We leiden hen daarbij op tot zorgzame mensen die in staat zijn hun verantwoordelijkheid in de maatschappij op te nemen. We schenken daarom ook extra aandacht aan hun persoonlijke en sociale ontwikkeling.

In OKAN (OnthaalKlas voor Anderstalige Nieuwkomers) leren de leerlingen een schooljaar lang Nederlands. Als ze voldoende Nederlands hebben geleerd, kunnen ze instappen in het regulier onderwijs in Vlaanderen.

Samen maken we van onze school een geweldige school, dit doen we door het schoolreglement verder te verduidelijken in een 10-tal leefregels.
Deze leefregels zijn basisafspraken die voor alle leerlingen van het secundair onderwijs van toepassing zijn. In het leefregel-boekje vind je elke leefregel terug met verduidelijking en het gevolg (maatregel) bij het niet naleven van een regel.

NIEUWS

Benieuwd naar de andere afdelingen van HIVSET?