Algemeen Voorbereidend

zevende jaar

Algemeen Voorbereidend 7e jaar

Indien je geslaagd bent voor het Algemeen Voorbereidend 7e jaar, ontvang je een diploma Secundair Onderwijs en ben je voorbereid op een bacheloropleiding in het hoger onderwijs.

Voor je begint (toelatingsvoorwaarden)

Je hebt een studiegetuigschrift 6BSO nodig of een diploma van een 7de specialisatiejaar. 

In AV7 willen we je kansen vergroten om te slagen in het hoger onderwijs. We bieden je een waaier aan theoretische vakken aan: zo krijg je een stevige taalopleiding, bekwaam je je in wiskunde en wetenschappen en word je getraind in een brede kijk op mens en maatschappij. Ons doel is om jou tot de TSO-eindtermen te brengen.

Daarnaast willen we jou zo goed mogelijk begeleiden bij zelfstandig studeren, leertempo en leerhouding, ICT-  en onderzoeksvaardigheden. Je krijgt zicht op je eigen individuele behoeften, talenten en werkpunten.

Verder studeren

AV7 is de perfecte schakel tussen een BSO-opleiding en het hoger onderwijs. Het is een goede voorbereiding voor een graduaat of een professionele bacheloropleiding. 

Je groeit in keuzebekwaamheid en krijgt tijd om je te oriënteren op je interesses in het hoger onderwijs. We werken samen met hogeschool Thomas More (campus Turnhout) om dit zo concreet mogelijk te maken.

CONTACT
Ben je al overtuigd? Super, maak dan nu een afspraak voor info en/of inschrijven.
Meer info over Algemeen voorbereidend 7e jaar?
Download onze brochure!

Heb je toch wat meer informatie nodig?

Bel ons op 014 47 13 20
of mail naar info@hivset.be.