INSCHRIJVINGEN VOOR SCHOOLJAAR 2024-2025

Inschrijving 1A

Je bent heel welkom op één van onze infomomenten.  Op deze momenten kan je inschrijven.

Kan je niet op een infomoment langskomen, maak dan een persoonlijke afspraak

Tijdens de zomervakantie kan je bij ons terecht tot en met vrijdag 12 juli en vanaf maandag 19 augustus. Tijdens deze maanden is het aangewezen om een afspraak te maken via dit formulier.  

Inschrijving 1B

CENTRALE DIGITALE AANMELDING

In Turnhout werken de secundaire scholen met een (digitale) aanmelding voor het eerste jaar B (niet voor 1A). Wil jij of je kind starten in ons eerste jaar B?  

Dan volg je volgende stappen:

  1. Je meldt je kind aan tussen 25 maart vanaf 8.00u en 19 april 2024 tot 18.00u via de QR-code of via de website: https://turnhoutso.aanmelden.vlaanderen/.
  2. Je ontvangt op vrijdag 26 april via e-mail een ticket.  Dit toewijzingsticket geeft aan in welke school je jouw kind kan inschrijven.
  3. Tussen 29/04 en 03/05 word je door het secretariaat van onze school telefonisch gecontacteerd om het ticket om te zetten in een inschrijving.  Deze inschrijving moet gebeuren voor 10 juni.  
  4. Vooraleer je je kind aanmeldt, is het goed om de FAQ te lezen.

We voorzien 46 plaatsen voor 1B in onze school.

Heb je vragen rond deze aanmeldingsprocedure of lukt het niet om je (kind) aan te melden, neem dan contact op met ons secretariaat via het nummer 014/471320

Inschrijving

2de, 3de, 4de, 5de, 6de jaar en OKAN

Je bent heel welkom op één van onze infomomenten.  Op deze momenten kan je inschrijven.

Kan je niet op een infomoment langskomen, maak dan een persoonlijke afspraak. 

Tijdens de zomervakantie kan je bij ons terecht tot en met vrijdag 12 juli en vanaf maandag 19 augustus.  Tijdens deze maanden is het aangewezen om een afspraak te maken via dit formulier.