Menu

Komende activiteiten

11
februari
Scholenbeurs
Lees meer
15
maart
Infomoment op afspraak
Lees meer
24
april
Infomoment op afspraak
Lees meer

Nieuws

Scholenbeurs
Scholenbeurs
Lees meer
Zorg
Lees meer
Basispijlers
Lees meer

De opleidingen

Alle opleidingen
1

1ste graad A-stroom

Proficiat! Jij zet de grote stap naar het secundair onderwijs. Je leerde al veel in de lagere school, in de jeugdbeweging, in de sportclub, in de muziekschool, maar je wil nog veel meer leren.

Meer informatie
2

1ste graad B-stroom

Om in te zetten op verbondenheid worden voor een aantal vakken de A- en B-stroom gemixt. Dat wil zeggen dat de leerlingen van A en B samen in de klas zitten, bijvoorbeeld voor artistieke vorming, lichamelijke opvoeding en verkennen & verdiepen.

Meer informatie
3

2e graad Maatschappij en Welzijnswetenschappen (D-finaliteit)

Maatschappij- en welzijnswetenschappen is een theoretische studierichting in de doorstroomfinaliteit. Ze combineert een brede algemene vorming met een inleiding in filosofie en met sociologie en psychologie.

Meer informatie
4

2e graad Maatschappij en Welzijn (D- en A-finaliteit)

In aanvraag!

Als je theorie graag met praktijk combineert, dan zit je goed in Maatschappij en Welzijn. Het lessenpakket bevat naast een stevige basisvorming ook een specifiek gedeelte.

Meer informatie
5

2e graad Zorg en Welzijn (A-finaliteit)

De opleiding Zorg en Welzijn is een praktisch opleiding die gericht is op doorstroom naar de arbeidsmarkt (A-finaliteit).

Meer informatie
6

3e graad Verzorging

Het studiegebied Personen-zorg is onderverdeeld in modules, afgeronde gehelen van lessen en stages.

Meer informatie
7

3e graad Gezondheids- en Welzijnswetenschappen

De opleiding Gezondheids- en Welzijnswetenschappen biedt een brede basis voor een studierichting in het hoger onderwijs. 

Meer informatie
8

3e graad Farmaceutisch Technisch assistent

Farmaceutisch-technisch assistent is de meest recente opleiding. Buiten algemene vakken zijn er ook opleidingsspecifieke vakken.

Meer informatie
9

Okan

De onthaalklas voor anderstaligen wil leerlingen met een taalachterstand gedurende een volledig jaar de Nederlandse taal leren.

Meer informatie

Oud-studentenwerking

Wij willen onze oud-leerlingen blijven volgen. Geregeld plant onze school initiatieven waar we onze oud-leerlingen opnieuw terugzien. Het zijn telkens vreugdevolle en hartelijke momenten van weerzien. Natuurlijk is facebook het uitgelezen medium voor de oud-leerlingen om elke dag berichten uit te wisselen.

Naar oud-studenten werking